Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Visagie Tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Intake & Huidanalyse

Kom jij voor de eerste keer in de salon? Dan doorlopen we samen eerst een intake. Tijdens de intake worden jouw wensen en huiddoelen besproken. Aan de hand hiervan wordt er een intakeformulier ingevuld.

Voor de start van de behandeling wordt er een huidanalyse uitgevoerd waarop de behandeling wordt afgestemd, denk hierbij aan jouw huidtype en huidconditie. Aan het einde van de gelaatsbehandeling ontvang je vrijblijvend advies over ondersteunende huidverzorgingsproducten voor thuis.

Gelaatsbehandelingen

De gelaatsbehandelingen bij Skin Essentials bieden een totaalconcept om jouw huid in balans te houden. De producten welke bij de behandelingen gebruikt worden bestaan uit innovatieve formules welke gebaseerd zijn op klinisch onderzoek. Hiernaast bevatten de producten hoge concentraties aan dermatologisch geteste actieve bestanddelen, zijn parabeen vrij en zijn wetenschappelijk getest. Samen brengen we jouw huid terug in balans en gaan we vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid.

Relax & Care Treatments

Wil jij graag ontspannen en aan je huid werken? Kom dan genieten in de salon van een van de Relax & Care treatments. Bij deze behandeling ligt de nadruk op ontspanning en het in stand houden van de huidflora en vochtbalans. Tijdens elke behandeling zal er dus gekeken worden waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Elke gelaatsbehandeling bevat een reiniging, peeling, (indien gewenst verwijderen onzuiverheden), masker & dagverzorging. Je kunt zelf kiezen of je de gelaatsbehandeling wilt uitbreiden met een gelaatsmassage.

The Ultimate Facial

Kan jouw huid een echte oppepper gebruiken en wil je echt alles uit de behandeling halen. Tijdens The Ultimate Facial kijken we samen waar jouw huid het meeste behoefte aan heeft, dit kan vitamine C zijn, hyaluronzuur, retinol etc. Een huidverbeterende behandeling op maat waarbij ook gebruik word gemaakt van de ultrasound voor het verwijderen van onzuiverheden en insluizen van werkstoffen. De gelaatsbehandeling word afgesloten met een massage, masker en dagverzorging. De ultieme behandeling op het gebied van huidverbetering en ontspanning.

Kan jouw huid wel een reset gebruiken? Heeft jouw huid wel wat behoefte aan vernieuwing? Kom dan eens langs voor een Kruidenpeeling!

De kruidenpeeling ook wel biopeeling gemoemd is een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen welke in de huid gemasseerd worden. Deze mix van kruiden, algen en zeewier zetten de huid aan tot regeneratie, de huid gaat zich na de peeling van binnenuit herstellen. Met een zachtere, gladdere, frissere vernieuwde huid als resultaat.

Dermaplaning de behandeling welke de huid meer werkstoffen laat opnemen!

Wil jij een stralende en gladde huid met een mooie glow? Dan is Dermaplaning misschien wel iets voor jou.

Dermaplaning is een huidverbeterende behandeling welke voor een stralende, frisse en egale huid zorgt. Wist je dat na dermaplaning de huid tot 60% meer werkstoffen opneemt? Het effect van alle aanvullende behandelingen en producten welke je thuis gebruikt zal nog mooier zijn.

Wil jij een stapje verder gaan in huidverbetering? Boek dan een bindweefselmassage bij je gelaatsbehandeling!

Het geven van een bindweefsel massage op het gelaat kan zorgen voor een enorme boost voor de huid. Door de massage wordt de doorbloeding verbeterd en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Tevens zorgt het voor de afvoer van lymfevocht. Hierdoor verbeterd de huidkwaliteit en rimpels en fijne lijntje worden zichtbaar minder. Na de massage is de huid beter in staat om voedingsstoffen uit bijv. een serum of crème op te nemen.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skin Rebel Pro sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.