Home Permanente Make-up Permanente Make-up verwijderen Huidverbetering Dermapeel Pro Kruidenpeeling Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Pedicure

Als pedicure help ik dagelijks mensen met voetproblemen zoals likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, nagelproblemen, zweetvoeten, droge voeten en eeltvorming. Hiernaast geef ik tijdens de behandeling ook advies over hoe jij je voeten thuis het beste kunt verzorgen.

Naast pedicure behandelingen welke gericht zijn op voetproblemen kun je bij Skin Essentials ook terecht voor een heerlijke pedicure behandeling in combinatie met bijvoorbeeld gellak of polish.

Wat houdt een pedicure behandeling in?

Tijdens je eerste afspraak voor een pedicure behandeling bij Skin Essentials wordt er een anamnese ingevuld. Tijdens het invullen van de anamnese worden er vragen gesteld welke van belang zijn voor het uitvoeren van de pedicure behandeling en het geven van advies. Hiernaast vindt er ook een voetonderzoek plaats. Na het afnemen van de anamnese en het voetonderzoek wordt er gestart met de pedicure behandeling.

Een pedicure behandeling ziet er doorgaans als volgt uit:
- Desinfectie voet
- Nagels knippen
- Nagelomgeving reinigen
- Verdikte nagels behandelen*
- Nagels mechanisch afwerken door deze glad te frezen
- Behandelen likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, eelt*
- Voeten mechanisch afwerken door deze glad te frezen
- Voeten verzorgen met een voedende crème welke kort wordt ingemasseerd.
De punten waar sterretjes bij staan zijn afhankelijk van wat er op dat moment aan de voeten gedaan dient te worden.

Na een pedicure behandeling heb jij weer stralende voetjes en loop je weer op wolkjes.

Teennagels lakken

Wil jij graag een mooi kleurtje op de teennagels? Ook dat is mogelijk.

In de salon wordt er gewerkt met de nagellak van Depend O2 (te boeken onder Polish) en met Gellak.

De O2 bij Depend staat voor zuurstofdoorlatend. Wat maakt deze nagellak zo uniek? Dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op schimmelnagels, kalknagels of mycosenagels aan te brengen die gelijktijdig met een anti mycose product behandeld worden. Zo kun jij ook genieten van een mooi kleurtje op de teennagels.
Let echter wel op, het is natuurlijk altijd beter om de nagels te behandelen zonder nagellak. Gebruik de nagellak dus alleen als je bijvoorbeeld in de zomer op sandaaltjes naar buiten wilt.

Gebruik jij geen producten op de teennagels? Dan kun je ook kiezen voor het lakken met Gellak. Gellak blijft 6 tot 8 weken op de teennagels.

Nagelreparatie

Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel (gel) wordt vervangen.

Dit is een goede tijdelijke oplossing als er een gedeelte van de nagel ontbreekt doordat er een trauma heeft plaats gevonden (bijvoorbeeld door te stoten), of in het geval van een mycosenagel.

Deze techniek kan ook gebruikt worden om een afwijkende groei van de nagels te corrigeren bijvoorbeeld bij ingroeiende nagels.

Resultaat foto's

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.