Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers Visagie Tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Minerale make-up van Reviderm

De minerale make-up van Reviderm is gebaseerd op huidverzorging. Deze vooruitstrevende cosmetica zorgt voor een vlekkeloze en egale huid. Hiernaast voelt de minerale make-up van Reviderm licht aan op de huid, zorgt deze make-up dat de huid kan blijven ademen en creƫert deze make-up een zachte subtiele look.

Dag en avond make-up

Met make-up benadruk jij je natuurlijke schoonheid. Wil jij graag dat ik je help met het accentueren hiervan zodat jij er op je best uitziet? In de schoonheidssalon kan je terecht voor een touch-up met make-up na je gelaatsbehandeling, een dagmake-up of een avondmake-up.

Bruidsarrangement

Speciaal voor jou als toekomstige bruid zijn er een aantal bruidsarragementen samengesteld. Tijdens jouw bruiloft wil jij er stralend uitzien. Zo zullen we dan ook eerst een proefmake-up laten plaatsvinden in de salon. Tijdens deze proefmake-up bespreken we al jouw wensen en brengen we een make-up aan. Hierbij houden we rekening met de stijl van de bruilloft, de bruidsjurk, thema, kleuren en jouw wensen.
Tijdens de proefmake-up geef ik jou ook huidadvies om een optimaal resultaat te bereiken.

Indien gewenst kan er een week voor jouw bruiloft een gelaatsbehandeling ingepland worden in de salon. Tijdens deze gelaatsbehandeling kan je even alle stress vergeten en in alle rust genieten van een ontspannende en verzorgende gelaatsbehandeling zodat jij er op jouw dag op je best uitziet. Wil jij graag je wenkbrauwen gestyled hebben voor jouw bruiloft of jouw wimpers laten liften? Ook dit is mogelijk.

Wanneer de dag van de bruiloft daar is zal ik bij jou aan huis komen om de bruidsvisagie aan te brengen, zo kan jij ontspannen aan je dag beginnen. Willen jouw bruidsgasten ook graag een verzorgde visagie? Boek deze dan tijdig bij.
Wil jij graag in de loop van de dag jouw bruidsvisagie bij laten werken? Plan dan een touch-up in voor bijvoorbeeld de receptie of feestavond.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.