Home Permanente Make-up Permanente Make-up verwijderen Huidverbetering Dermapeel Pro Kruidenpeeling Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Natural Brow Treatment, de perfect gestylde wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk.

Geniet in de salon van een brow treatment waarbij de wenkbrauwen gescrubd en gereinigd worden. De wenkbrauwen worden met zorgvuldigheid uitgemeten waarna ze gestyled worden.

Tinted Brow Treatment om de wenkbrauwen voller te laten lijken en de haarkleur te accentueren.

Naast het scrubben, reinigen en stylen van de wenkbrauwen worden deze ook geverfd. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen, huidteint en haarkleur. In de salon wordt er gewerkt met een wenkbrauwverf die zich niet enkel aan de wenkbrauwharen hecht maar ook aan de huid, dit geeft het mooiste resultaat. Zo geniet je drie tot zes weken van perfect gestylde wenkbrauwen.

Henna Brow Treatment, de complete look voor perfect gestylde wenkbrauwen.

Voor de perfecte Henna brows worden de wenkbrauwen eerst gescrubd en gereinigd waarna deze geverfd worden met Henna. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen, huidteint en haarkleur. De wenkbrauwen worden zorgvuldig uitgemeten en gestyled. Henna verf zorgt voor een opgemaakte look voor drie tot zes weken. Henna hecht zich drie tot veertien dagen aan de huid (afhankelijk van jouw huidtype) en drie tot zes weken aan de wenkbrauwharen.

Volle en bredere wenkbrauwen gewenst? Dan is de Lifting Brow Treatment de oplossing.

Brow lifting ook wel brow lamination genoemd is de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Browlifting is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes naar boven gelift worden voor een natuurlijk en strak resultaat. Zo geniet je drie tot zes weken van voller ogende wenkbrauwen. Om de wenkbrauwen nog meer te accentueren kan er voor gekozen worden om deze behandeling in combinatie met verven uit te voeren.

Vollere wenkbrauwen? Denk eens aan wonderolie!

Al eens gehoord van de bekende wimper- en wenkbrauwserums? Vast wel. Meestal zijn deze vrij prijzig, en hoe weet je nou of ze echt wel zo goed werken als ze beweren? Meestal bevatten deze serums castorolie oftewel wonderolie. Deze wonderolie voedt de haarwortels doordat deze wonderolie bomvol zit met vitaminen, proteïne en antioxidanten.

Wonderolie 10ml inclusief flesje met pipetje nu verkrijgbaar in de salon voor 6,95 euro.

Lycon wax

Voor het waxen van de wenkbrauwen wordt er gewerkt met wax van Lycon. Lycon wax heeft door zijn samenstelling grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren waardoor de Lycon wax behandeling veel sneller verloopt. Lycon maakt hierdoor het waxen vrijwel pijnloos! Lycon wax is zacht en mild voor de huid en zorgt voor een 100% haarvrij resultaat.

Resultaat foto's

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.