Home Permanente Make-up Permanente Make-up verwijderen Huidverbetering Dermapeel Pro Kruidenpeeling Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Story by HTML5 UP

Swiss Color X-remove & Swiss Color Light

Swiss Color X-remove en Swiss Color Light zijn producten welke vervaardigd zijn op basis van melkzuren. Melkzuren komen van nature ook voor in ons eigen lichaam. Zowel Swiss Color X-remove als Swiss Color Light worden tijdens de behandeling niet opgenomen door de lymfebanen maar worden door ons eigen lichaam samen met het pigment afgestoten binnen 30 minuten. Het grote voordeel hiervan is dat het niet schadelijk is voor het lichaam omdat de pigmenten niet worden opgenomen. Dit in tegenstelling tot de bekende laserbehandelingen voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeages, bij laserbehandelingen worden de pigmenten afgevoerd door de lymfebanen en dus opgenomen door het lichaam.

Intakegesprek

Voor de start van een behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek wordt er besproken wat jouw wensen zijn, hoe jouw gezondheid is en welke nabehandeling er nodig is voor een optimaal resultaat. Tijdens het intakegesprek wordt er een intakeformulier ingevuld.

De behandeling

Aan de hand van het intakeformulier wordt beoordeeld of het voor jouw mogelijk is om de behandeling te ondergaan. Dit formulier wordt ondertekend. Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden wordt er bepaald welk traject er nodig is om de permanente make-up te corrigeren, verwijderen of te verlichten. De behandeling wordt uitgevoerd met dezelfde apparatuur als voor het plaatsen van permanente make-up.

Na de behandeling & nazorg

Het behandelde gebied zal na de behandeling gedurende zeven tot tien weken helen. De volledige heling kan oplopen tot zes maanden afhankelijk van de intensiteit van de te verwijderen permanente make-up. Dit wordt tijdens het intakegesprek met u besproken.

Na de behandeling krijg je nazorginstructies en een nazorgproduct mee naar huis. Je dient het behandelde gebied met het nazorgproduct in te smeren. Dit nazorgproduct gebruik je zeven tot tien dagen na de behandeling. Na de helingsperiode kan er opnieuw permanente make-up geplaatst worden.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.